(ВІДЕО) Креативні підходи до рекрутингової інформаційної кампанії в Держприкордонслужбі презентували в Києві

НАЗАД
04 квiтня 2018 15:25

Сьогодні, 4 квітня, Державна прикордонна служба разом з міжнародними партнерами та командою креативної компанії презентували неординарні підходи до рекрутингової інформаційної кампанії.

Сьогодні, 4 квітня, Державна прикордонна служба разом з міжнародними партнерами та командою креативної компанії презентували неординарні підходи до рекрутингової інформаційної кампанії. Вона направлена зацікавити аудиторію, яскраво передати, чим займаються прикордонники, адже в рамках реформування Держприкордонслужби нині триває прозорий та відкритий конкурс «Нове обличчя кордону».

До розробки інформкампанії долучилися міжнародні партнери – Посольство США та Міжнародна організація з міграції, а також команда креативної компанії «Fedoriv». 

Нестандартним підходом в розробці матеріалів команда, яка працювала над їх створенням, прагне вирізнитись серед багатьох інших. Вони яскраво передають, яким викликам протидіють на кордоні, а творчий підхід направлений на пошук цінних та талановитих кадрів. Крім того, креативні відеоролики допоможуть привабити більшу кількість громадян. Зокрема, один з них створювався за допомогою тепловізійного комплексу, який прикордонники використовують в охороні кордону, а інші направлені на уважність глядача.

Як відмітив помічник Голови Держприкордонслужби України Олег Слободян, нестандартний підхід дозволить зацікавити людей, охопити значну їх кількість і не лише перед екранами телевізорів, але й, можливо, в неочікуваних місцях.

«Потенційні споживачі продукту – спостережливі та кмітливі. А значить – потенційні кандидати для служби в лавах прикордонного відомства», - сказав він. 

Варто зазначити, що успішна реалізація проекту «Нове обличчя кордону» відбувається завдяки міжнародним партнерам – Посольства США та Міжнародної організації з міграції, які надають допомогу у реформуванні відомства. Конкурс, в якому можуть брати участь як цивільна молодь так і діючі прикордонники, покликаний знайти для служби людей із необхідними сучасними якостями лідера. Це ще один крок наближення Держприкордонслужби до кращих світових стандартів організації служби. Вони базуються на засадах верховенства закону, безумовного дотримання прав людини та дієвих антикорупційних механізмів. Кінцевою метою проекту є створення відділів прикордонної служби з професійним, вмотивованим, принциповим персоналом, що буде ефективно виконувати функції держави на кордоні й водночас буде мати високий рівень довіри громадськості. 

Під час свого виступу на презентації старший радник з питань реформування правоохоронних органів відділу з правоохоронних питань Посольства США в Україні пан Cтiвен Пастор зазначив, що проект «Нове обличчя кордону» допоможе не лише наймає персонал за допомогою чесної правоохоронної системи, але й має абсолютно новий підхід до промоцій служби шляхом створення піар-кампанії, яка рекламує процес рекрутингу.

В свою чергу Координатор програми удосконалення управління міграційними процесами Представництва Міжнародної організації з міграції в Україні пані Лаура Скорретті, виступаючи перед присутніми зауважила, що надання підтримки у здійсненні нестандартних підходів до залучення більш широкої аудиторії є дуже важливою, це допомагає відібрати більш здібних та гідних кандидатів.

Представляючи промопродукцію, бренд-лідер креативної компанії «Fedoriv» Олександр Шумило акцентував увагу на створення матеріалів, які будуть яскраво вирізнятися. Він додав, що створена продукція базується на ідеї «уваги», адже це відрізняє прикордонників, оскільки вони мають бути надзвичайно спостережливими.

Зауважимо, що мотивацією для переможців конкурсу є підвищене грошове забезпечення не нижче 9 тисяч гривень, гідне соціальне забезпечення, сучасне екіпірування, професійна підготовка за міжнародними стандартами і перспектива кар’єрного зростання.

Цього року набір проводиться в прикордонні підрозділи «Рава-Руська», «Пархоменкове», «Шегині» (Львівська область), «Римачі» (Волинська область) та в аеропорти «Львів», «Одеса», «Харків», «Дніпро», «Бориспіль». А це – близько 1000 нових обличь!

Процедура відбору розпочинається з подачі електронної анкети за посиланням https://newface.dpsu.gov.ua/, яка приймається та обробляється автоматизованою системою без будь-якого втручання посадових осіб. 

У рамках проекту понад 900 прикордонників вже успішно виконують завдання в столичних аеропортах та відділі «Краківець», що на кордоні з Польщею. Варто зазначити, що під час попереднього етапу набору зареєструвались більше 2550 осіб, з яких 1580 з числа цивільної молоді та 970 – з числа військовослужбовців.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси